Suensonsgade 16, ST. TV., Vestbyen, 9000 Aalborg

Super lækker 2V i Vestbyen.

Nyistandsat bylejlighed i dobbelt A

Nu kan du få fingrene i Aalborgs lækreste toværelses lejlighed – en lejlighed der bl.a. kan skrive nyrenoveret, veldisponeret og centralt beliggende på CV’et. Vi tør godt love, at denne lejlighed kommer til at gøre dine venner grønne af misundelse…

Træd ind i den komplet indflytningsklare bolig, som sætter 62 kompromisløse kvadratmeter til din rådighed. Du kan sætte flueben ved alle de klassiske detaljer såsom lyse trægulve, flotte stuklofter og hvidmalede vægge, og samtidig er der mange moderne features, som sætter prikken over i’et. Kort sagt er stilen i boligen, med sit lyse interiør, som et friskt, blankt lærred, der bare står klar til at modtage dine penselstrøg.

I køkkenet får du ideelle rammer om madlavningen med de lyse skabselementer, luksuriøse hårde hvidevarer og den gode opbevaringsplads. Og bare rolig – hvis du i virkeligheden er en elendig kok, er der ingen, der vil fatte mistanke med dette køkken. Det emmer nemlig af kvalitet og overskud. Du kommer heller ikke til at gå på kompromis med badeværelset, for det er opført i tidløst design med hvide fliser og god bruseplads med plads til store armbevægelser, mens du skråler “Gå glad i bad”. Til sidst får du to store værelser: en stue mod vest og et soveværelse mod øst. Begge rum kan indrettes præcis, som du ønsker, og den delevenlige planløsning giver tilmed mulighed for, at du kan forbarme dig over en af dine hjemmeboende venner og lade vedkommende flytte ind. Du får desuden brugsret til ejendommens grønne gård, hvor du kan få frisk græs under tæerne.

Her i Vestbyen kan du udleve drømmehverdagen, hvor du selv styrer, hvornår du slænge dig i sofaen med Netflix, og hvornår du ønsker at slå dig løs i "Gaden" eller tanke din kulturelle kapital op midt i Aalborgs spændende midtpunkt. Kort sagt er der bare tale om en beliggenhed, der virkelig sikrer en stor variation i hverdagen – inden for få hundrede meter kan du nyde kolde fadøl, pølser og fodboldkampe på Aalborg Stadion eller begive dig ned til Limfjordens hyggelige havnefront, hvor tæerne kan dyppes i fjordens blå bølger. Og med denne beliggenhed er resten af Aalborg naturligvis bare en kort cykeltur væk på din trofaste jernhest.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.