Prinsensgade 39, 3. TH., 9000 Aalborg

Velkommen til Prinsensgade 39 lige i hjertet af Aalborg!

Velkommen til Prinsensgade 39 lige i hjertet af Aalborg!

Prinsensgade 39 er beliggende i Aalborg City med adgang til alt hvad Aalborg midtby tilbyder lige udenfor døren. Lejligheden er beliggende i en veldrevet forening med styr på økonomien - her kan man bo virkelig billigt og godt!

Så ønsker du at bo i en af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med få meter til gågaden, Kennedy Arkaden samt togstationen, så har vi drømmebolig til dig!

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtigt City menneske, her bor man midt i Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både indkøbsmuligheder og busforbindelser få meter fra boligen, samt bus til Aalborg universitet m.m. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Ejendommen er en ældre og flot bevaret ejendom, som er opført i 1937. Ejendommen har meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Desuden opvarmes ejendommen via billig fjernvarme og der er adgang til et tilhørende loftsrum/værelse (ikke beboelse), som giver muligheder for kontor, hyggestue, opbevaring eller lignende. På 3. salen ligger denne herskabslejlighed som fremstår flot og lys. Desuden er lejligheden meget rummelig og velindrettet, og fremstår generelt moderniseret og indflytningsklar.

Indeholder:

Du mærker allerede lejlighedens charme så straks du træder indenfor i den store, lyse og rummelige entre. På højre side i entréen finder du først lejlighedens toilet, der er separeret fra badeværelset. Toilettet fremstår lyst og er indrettet med væghængt toilet samt nyere skabe og armaturer. Du har fra entreen ligeledes på højre side adgang til både soveværelse og stue. Du kommer først til lejlighedens store, rummelige og super veludnyttede soveværelse, hvor du har god plads på begge sider af sengen, masser af plads til stor garderobe og samtidig adgang til lejlighedens badeværelse, hvor du kan være helt privat. Stuen er ligeledes rummelig og lys med plads til både sofaarrangement og spisebord - og desuden adgang til fransk altan. Lejlighedens køkken er nyt med hvidmalede plankegulve, hvide grebsfrie elementer og stort amerikanerkøleskab med frys.

Kort sagt, så får du her en stor, ny-moderniseret og fuldkommen indflytningsklar lejlighed som skal opleves!


Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.