Priorgade 4, 1. TH., 9000 Aalborg

Fantastisk 3 værelses ejerlejlighed i centrum

UNIK BYBOLIG MED EN AF BYENS BEDSTE PLACERINGER

Forbered dig på at blive forelsket, når du træder indenfor på Priorgade 4, 1. th! Her udbyder vi nemlig nu en af Aalborgs flotteste lejligheder – og den kan både skrive veldisponeret, detaljerig og charmerende på sit CV.

Lejligheden ligger oppe på 1. sal – et godt stykke hævet fra gaden, men alligevel ikke højt, at du når at blive forpustet af trapperne. Boligen fordeler sig over en gennemtænkt planløsning, og detaljerigdommen er stor; her er afhøvlede skibsplankegulve, elegante stuklofter og store vinduespartier, som pryder hele hjemmet i et naturligt lys. Og at alt interiør er tidløst må siges at være prikken over i’et.

Du bydes først og fremmest indenfor i boligens entré, og på højre hånd ligger de to stuer en suite og udgør lejlighedens hjerte. Begge rum er lyse og regulære, hvorfor indretningsmulighederne er i top, og de vil uden tvivl fungere perfekt som stue og spisestue. Køkkenet byder på masser af skabsplads samt alt i hårde hvidevarer, og det er ideelt udnyttet med en spisekrog. Lejligheden har et rigtig fint og lyst badeværelse. Slutteligt har lejligheden et rummeligt soveværelse med vinduer ind mod gården, her får du rigtig god skabsplads, og så er her tilmed indrettet med skrivebordsplads. Som en ekstra detalje kan vi oplyse, at du som beboer får brugsret til det helt fantastisk gårdmiljø, hvor du kan tilbringe de lune sommerdage under åben himmel til lyden af fuglekvidder.

Bare få hundrede meter fra det travle grønt- og handelsstrøg i hjertet af Aalborg placerer denne lejlighed sig i en skjult oase på den lukkede vej Priorgade. Her er roligt, men stadig utrolig centralt, og det tager vitterligt ikke mere end fem minutter at spadsere op til gågaden, hvor aalborgensere såvel som turister nyder storbyens travlhed og mange fristelser – hvad end det gælder shopping, en lækker aperol spritz i solskinnet på Salling Rooftop eller en kop kaffe på Penny Lane. I den mere traditionelle hverdagskategori har du blot 150 meter til den nærmeste Netto på Danmarksgade, og når du skal videre på farten, kan du gå til Banegården på syv minutter. Og samtidig er det nemt at komme til uddannelsesinstitutioner såsom Aalborg Universitet og UCN.

Denne lejlighed skal virkelig opleves med egne øjne.


Ring på 98 13 26 66 for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.