Sofievej 28A, 1., Vejgård, 9000 Aalborg

Velholdt 1,5 vær studiebolig/forældrekøb

Velkommen til det hvide hus på Sofievej i Vejgård!

Højt beliggende i Vejgård finder du denne ejerlejlighed, med kort afstand til Aalborg universitet. Vejgård har alt hvad man har brug for i hverdagen, så som dagligvarerhandel og offentlig transport ind til Aalborg centrum.

Ejerlejligheden er generelt meget velholdt og lys, desuden er den også særdeles funktionelt indrettet.

Indretning:

Fra opgangen kommer man direkte ind i ejerlejligheden entré, som desuden har god garderobe plads. Fra entréen er der adgang til lejligheden badeværelse samt køkkenet. Lejligheden badeværelse er lyst og velholdt, og med stor bruseniche. Træder man videre fra entréen og ind i lejligheden køkken møder man et nyt køkken fra 2015. Køkkenet er valgt i tidsløse materialer og farver, og så er her også indrettet med god opbevaringsplads og bordplade. Til køkkenet er der også godt plads til at indrette spiseafdeling. Fortsætter vi videre fra køkkenet, vil man opleve at rummet er åbent og der derfor er fin mulighed for at indrette med stue og soveværelse, som man har lyst til.

En ekstra super skøn detalje ved denne ejerlejlighed er den skønne syd/vestvendte altan, her kan man i den grad nyde sommeren og ikke mindst den skønne udsigt som der er fra lejlighedens altan. Altanen er belagt med træ og har en fin størrelse, her er der plads til café møblerne og evt. en lille grill, hvis man ønsker dette.

Det Hvide Hus har en særdeles velfungerende forening, som sørger for at du er i velholdte omgivelser med en velfungerende vaskekælder og velholdt græsplæne samt fælles parkeringsplads i gården.

Denne ejerlejlighed er særdeles attraktiv til forældrekøb/studiebolig - da den er beliggende tæt på uddannelsesinstutioner, så som Aalborg universitet!

Kontakt os i dag for en uforpligtende fremvisning på 98 13 26 66.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.