Jyllandsgade 5, 4. TV., Centrum, 9000 Aalborg

Charmerende 2V er med moderne opdateringer og central adresse

De toværelses lejligheder er i høj kurs her i Aalborg, så det handler om at slå til med det samme, og lige nu har I mulighed for at overtage denne toværelses, som endda kan prale af original charme, moderne opdateringer og en yderst populær adresse. I skal sætte kurs mod Jyllandsgade, som løber gennem hjertet af det centrale Aalborg, og her bliver I naboer til både stationen, diverse uddannelsesinstitutioner, Kennedy Arkaden og ikke mindst de hyggelige gågader i centrum, som frister med caféer, spisesteder og kulturelle tilbud. Der er tale om en drømmeadresse for jer, som elsker at bo i byen, og I skal kun lige bevæge jer ned på gaden, for at opleve byens puls og det stemningsfulde gadebillede.

Det bliver en af byens ældre og yderst charmerende ejendomme, som kommer til at danne rammen om jeres nye tilværelse. Bygningen kan dateres tilbage til 1915, og den bærer samtidig præg af vedligehold, så den præsenterer sig flot med sin klassiske rødstensfacade og sine traditionelle dannebrogsvinduer. Omme på modsatte side af gaden venter jer endnu en herlig overraskelse, for her møder I det store, fælles gårdmiljø, som giver jer en fredelig oase midt i byen. Gården er hyggeligt indrettet med små solkroge og grønne plæner, så her er rig mulighed for at nyde solen på de varme sommerdage. Derudover er der også cykelparkering i gården, og som et ekstra plus kan I glæde jer over det tilhørende loftrum, som giver jer gode opbevaringsmuligheder.

Nu er det blevet tid til at udforske jeres nye hjem, som ligger perfekt placeret oppe på fjerde sal - og der er mange fordele ved den høje placering. I kommer til at bo på afstand af gadebilledet, vinduerne inviterer på en flot udsigt over byens silhuetter, og lyset får lov til at strømme uforstyrret indenfor.

Hoveddøren åbner op til 56 kvadratmeter, som byder på en lys og venlig atmosfære, og samtlige kvadratmeter bærer præg af løbende opdateringer, så det er nemt at føle sig hjemme. Rummene er pæne og indbydende, og lejligheden står således som et hvidt lærred, der blot venter på jer og jeres kreative indretningsidéer.

Planløsningen er optimal, så fra fordelingsentréen er der adgang til samtlige rum; den store stue, soveværelset med skabsvæggen, det nydelige køkken og badeværelset, som står flot med enkle, hvide fliser, hvilket resulterer i et tidløst udtryk. Samme stil fortsætter i køkkenet, som desuden giver jer god skabs- og bordplads, og som prikken over i’et får I også en vaskemaskine. På jeres vej gennem boligen vil I desuden forelske jer i de blotlagte bjælker, som tilfører rummene sjæl og charme.

Kort fortalt, et drømmehjem for eksempelvis parret, der er på udkig efter deres første fælles hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.