Suensonsgade 20, 2. TH., Vestbyen, 9000 Aalborg

Unik 3 værelses ejerlejlighed i vestbyen med udsigt over lystbådehavn.

Hvis du drømmer om at bo i en smuk lejlighed, som besidder en masse medrivende detaljer, og du samtidig ønsker at bosætte dig tæt på Aalborgs centrum, dog uden at befinde dig midt i turisternes mekka tæt på gågade og konstant larm, så er denne lejlighed det helt rette valg for dig. Ikke nok med at placeringen er i en kort, men tilpas afstand fra Aalborg centrums mange mennesker, så får du i denne lejlighed også den måske bedste udsigt i hele byen. Der er nemlig direkte udsyn til den smukke lystbådehavn. Har du selv en båd kan du jo med fordel nyde udsigten af den hver dag.

De mange detaljer, som gør denne lejlighed til noget ganske særligt, lægger du allerede mærke til, lige når du træder ind ad hoveddøren. Den lange entré modtager dig med et smukt og tidsløst udtryk, hvor hvide vægge og lofter spiller flot sammen med trægulvets nydelige farve.

Herfra kan du særligt glæde dig til at udforske stuen og den tilstødende spisestue. De to rum bliver forbundet af en smuk fransk dobbeltdør, som passer perfekt ind i lejlighedens udtryk. I stuen kommer også de skønne stuklofter til sin ret, og hele herligheden rundes flot af med et ganske betagende lysindfald, som er med til at skabe en skøn atmosfære.

I lejligheden finder du også et nydeligt værelse med plads til en fin dobbeltseng. Rummet er allerede indrettet med en stor skabsløsning, og der er derfor masser af plads til dine mange outfits. Køkkenet er indrettet således, at alt pladsen er veludnyttet. Med et lækkert gaskomfur sættes prikken over i'et i rummet.

Som om det ikke skulle være nok, så medfølger der til lejligheden både et stort loftsrum og et mindre rum i kælderen med rige muligheder for opbevaring. Her kan du stille de møbler eller nips, som du ikke ønsker fremme i lejligheden, og samtidig kan du udskifte indretningen, når du føler for det. Til ejendommen hører også en aflåst cykelparkering, et hyggeligt gårdmiljø og en vaske- og tørrekælder.

Lejligheden i sig selv burde være nok til at vinde dit hjerte, men placeringen vil være med til at slå det sidste søm i beslutningen. Her vil du elske at bo. Udover den smukke udsigt og den perfekte placering tæt på centrum, med kun 1,6 kilometer derind, dog så langt fra, at larmen ikke rammer dig, så finder du i området også fine indkøbsmuligheder, smukke og frodige parker, den føromtalte lystbådehavn og Vestre Fjordpark. Alt sammen kan du hver dag begive dig ud for at udforske, skulle du have lyst til det.

Velkommen hjem!

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.