Sankt Jørgens Gade 8, 3. TH., Centrum, 9000 Aalborg

INDFLYTNINGSKLAR 2V MED FRANSK ALTAN LIGE VED MIDTBYEN

Indflytningsklar super lækker lejlighed i ejendom med elevator.

Sankt Jørgens Gade kan prale med en af Aalborgs bedste placeringer lige ved midtbyen. Her kommer du til at bo tæt på shopping, caféer, grønne områder og kulturoplevelser i verdensklasse. Her er der ro på og dejlig udsigt til byens skønne grønne områder, og alligevel er der kun 120 meter til Vesterbro, som udgør byens hoved åre Indenfor 10 minutters gåafstand finder man både Kunsten (Aalborgs moderne kunstmuseum), som byder på spændende internationale udstillinger året rundt samt Aalborg station, som gør det let at komme til og fra byen på ingen tid. Samtidig har du hele midtbyen såvel som den skønne havnepromenade, som summer af liv.

EJENDOM:

Med nøglerne til lejligheden kommer du til at bo i en klassisk murstensejendom fra 1970. Der er gode parkeringsmuligheder for både bil- og cykelejere, og en hyggelig gård venter naturligvis også, hvor man kan tilbringe solskinsdagene under åben himmel. Som prikken over i’et er der elevator i opgangen, hvilket gør placeringen på 3. sal nem og bekvem – både for unge og ældre. Derudover har ejendommen nyere vinduer, så her kommer ikke en uforudset udgift.

INDRETNING:

Du træder indenfor i entréen, som ligger i centrum af lejligheden og dermed skaber en delevenlig planløsning. Boligen fordeler sig over 63 veldisponerede kvadratmeter, og den står snorlige og helt indflytningsklar. Vinduespartierne mod øst og vest sikrer et dejligt lysindfald i hele hjemmet, og de fine trægulve og hvidmalede vægge danner rammen om en mulighedsrig bolig. Stuen har fransk altan mod vest med udsigt over træernes grønne kroner, og dens gode størrelse giver mange indretningsmuligheder. Det samme gælder naturligvis soveværelset, som helt ideelt vender mod morgensolen i øst. Slutteligt venter et nyere lyst og funktionelt køkken med god opbevaringsplads, og dertil kommer det nyere rummelige badeværelse med separat bruseniche og udluftningsvindue

Kontakt os i dag for en fremvisning på 98 13 26 66.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.