Reberbansgade 13D, 1., Centrum, 9000 Aalborg

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg?

Reberbansgade ligger helt centralt i Aalborg, et fantastisk område, som kombinerer grønne områder og byliv på bedste vis.

Det stemningsfyldte nabolag udfolder sig med et rigt cafeliv, spændende butikker og hyggelige spisesteder. Samtidig har du både uddannelsesinstitutioner og gode indkøbsmuligheder lige ved hånden, mens resten af byen er en kort gå- eller cykeltur væk. Dertil finder du gode transportmuligheder få minutter fra lejligheden.

Er det, det du søger, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusiv og bekvem ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen, der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt, såfremt man er et rigtig City menneske, da her er kort afstand til Aalborg midtby. Absolut det skønneste område i hele Aalborg, med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker, der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig, moderne og velrenommeret ejendom opført i 1915, med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, der er desuden adgang til opbevaringsrum på 2 kvm. i gården. Skøn lukket fælles terrasse, hvor man kan nyde de lange sommeraftener ved grillen.

Indeholder:

Fordelingsentre med garderobe, dejligt lyst og meget rummeligt køkken, nærmest alrum, med stort vinduesparti, hvide skabslåger, hvidevare samt flot trægulv. Dejligt lyst soveværelse med vindue mod gaden, mulighed for både hjemmekontor og soveværelse. Super skønt og lækkert stort badeværelse med stor bruseniche, badeværelsesmøbler, flotte hvide væg til væg klinker, vaskemaskine, spejle m.v.

1 sal. Indeholder stor super lækker opholdsstue med fritliggende bjælker, lækkert trægulv og masser af lys via to store vinduer både mod syd og mod nord.

En rigtig spændende, indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.