Vestre Fjordvej 34, 2. TV., Vestbyen, 9000 Aalborg

Total istandsat 2V andelslejlighed med 2 altaner i Vestbyen

Ønsker du at bo i en af de mest eftertragtede andelsboligforening i Aalborg Vestby, med kort afstand til både lystbådehavnen, friluftsbadet, grønne arealer og Aalborg midtby – så har vi her boligen til dig. Helt perfekt til førstegangskøberen, der ønsker at være tæt på det meste.

Området:

Beliggenheden er helt perfekt, vi befinder os på en af Aalborg Vestbys absolut skønneste adresser, her er man tæt på det hele. Aalborg midtby er inden for ganske kort afstand, så man har rig mulighed for at nyde godt, af alle byens mange muligheder. Aalborg midtby byder på alt fra shopping og cafeer til kulturliv, altså alt hvad man forventer af en storby.

Aalborg vestby har også en lang række af skønne aktiviteter og områder man kan udforske. Aalborg street food er indenfor gåafstand, og om sommeren kan man nyde godt af, at Vestre fjordpark blot er få hundrede meter væk - her kan man virkelig nyde sommersolen.

Ejendommen:

Nydelig og moderne ejendom opført i 1937. Ejendommen har meget præsentabel adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg samt renoveret opgang. Der er mulighed for parkering lige uden for døren, og så er der etableret opbevarings rum til alle i kælderen, den aflåste cykelkælder, vaskeri og tørrerum findes her og der er adgang til den nydelige fælles gårdhave.

Ejendommen fremstår velholdt, i 2014 blev taget skiftet, mens der i 2018 er skiftet vinduer og døre.

Indeholder:

Her bydes man velkommen på 2. sal, til en meget rummelig og lys fordelingsentre. Boligen har et stort køkken med lyse køkkenelementer, hvor der både er rigtig god opbevarings plads, samt plads til at udfolde sine kulinariske evner, samtidigt har køkkenet egen vaskemaskine.

Badeværelset fremstår moderne og tidløst med lyse elementer, og har en god størrelse med stor bruseniche. Her er to store og veldisponerede værelser, som har mange indretnings muligheder, og så er der store vinduespartier, som giver et rigtig skønt lysindfald.

Lejligheden indeholder hele to altaner, som begge har en rigtig god størrelse, og er perfekt til at nyde de lune sommerdage. Der er adgang til altanerne fra henholdsvis stuen og køkkenet. Denne fantastiske andelslejlighed er på 76 m2.

Fremvisning:

Skynd dig, at ringe til os på 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning, inden andre gør det!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.