Samsøgade 18, 3. th., 9000 Aalborg

Billig 2-værelses andelsbolig med altan, midt i Ø-Gaden

Tag med til Samsøgade og oplev denne 3. sals andelslejlighed, der står klar til at danne ramme om singlens eller parrets tilværelse

Hoveddøren åbner op for en indbydende entré, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum, hvilket gør den super delevenlig. Først og fremmest møder I et nydeligt badeværelse med lyse grå fliser på vægge og grå fliser på gulv, samt toilet og møbel med håndvask. Side om side hermed ligger køkkenet, som er velholdt med hvide elementer og opvaskemaskine. Planløsningen fortsætter med en dejlig, stor stue, hvor I nemt kan indrette jer med en blød sofa og en god spise afdeling. Afslutningsvis får I et indretnings venligt soveværelse med egen altan mod vest, som placerer sig perfekt i forhold til solen. Lejligheden fremtræder i flot stand og her kan I flytte ind med det samme.


Som beboere bliver I en del af en god forening med en sund økonomi og fælles grønne områder, der indbyder til ude liv for både børn og voksne.

Beliggenheden er super god. Vi befinder os ved Østre anlæg, hvor gadebilledet byder sig med spændende spisesteder og cafeer, og der er altid en dagligvarebutik inden for gå afstand. Med en så central beliggenhed hører også nem adgang til storbyens mange kulturelle tilbud, det levende butiks liv og det stemnings fyldte gadebillede, hvor I kan forkæle smagsløgene, stille shoppelysten eller blot nyde en slentretur og byens hyggelige atmosfære. De studerende kan glæde sig over, at der er flere uddannelsesinstitutioner lige ved hånden, og når fritidsinteresserne skal plejes, så byder Aalborg nærmest på alt inden for sport. I sommerperioden må I ikke snyde jer selv for at opleve byens enestående havnemiljø, der forvandler Aalborg til en helt fantastisk oase. Her er der helt igennem skønt!


Velkommen hjem!

For en fremvisning af denne fantastiske lejlighed, kontakt os på 98 13 26 66.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.